Берегинею кожного народу кожної сім’ї є мудра Жінка - матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найблищим, найдобрішим, найдорощим! А наша любов до Матері-безмежна та вічна!

В  Добротівському клубі пройшов  тематичний вечір до Дня Матері.

Працівники бібліотеки разом із клубною установою запросили на св’ято мам,щоб кожна матуся відчула любов і доброту своїх дітей. Адже для кожної людини дуже важливо і потрібно хоча б раз на рік зупинитися в цій життєвій метушні,згадати про найдорожчу людину на землі,яка подарувала життя, піклується, оберігає, захищає,допомагає своїй дитині усе своє життя!

Бібліотекарі разом з своїми читачами відзначили найпрекрасніше свято. Вони ознайомили присутніх з історією Свята, а самі діти співали про рідну неньку, танцювали. Святкували з квітами та солодощами.

А завідуюча Ланчинської дорослої бібліотеки Марія Попович звернулася до учасників свята з такими словами:



Ніколи не сваріться з найблищою вам людиною, з мамою. І як би ви деколи не намагалися витіснити її з серця, замінивши своїми кращими друзями і подругами,-нічого не вийде. У важку і гірку годину життя ви все одно пригадаєте про свою маму-найблищу і ріднішу і – неодмінно до неї звернетися. Умійте цінувати любов Матері. Будьте дбайливі до цієї любові. Не ображайте її випадковою грубістю, різким словом, неслухняністю. Адже лише мама думає про нас завжди і скрізь. Тільки мама завжди приймає нас такими які ми є. Серце її завжди із своєю дитиною.

Фото без опису