Фото без опису

2019 рік – 33 роки Чорнобильської катастрофи. Добротівська бібліотека разом із клубною установою відзначили найстрашнішу в історії техногенну катастрофу.

На виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління, яка має знати та пам’ятати про долі сотень тисяч відомих та безіменних приборкувачів «мирного атому» та його жертв був спрямований захід «І пам'ять згадкою торкає…». Присутні вшанували тих, хто віддав своє життя, захищаючи нашу голубу планету від страшного атомного лиха, а також учасники заходу переглянули презентацію «Ті що ввійшли в полум’я» - про пожежних, які першими вийшли на лінію вогню і отримали смертельну дозу радіації, віртуально зробили екскурсію в «Зону відчуження».

Приємно вразило бібліотечних працівників обговорення події такого далекого дня, бажання читачів взяти участь у бесіді та обізнаності з якою вони висловлювались на доволі складну для цього віку тему. А на завершення заходу школярі 4-го класу взяли участь у екологічній вікторині «Природа навколо нас».

Працівники бібліотеки дуже вдячні класному керівникові Марії Михайлівні Добротівської гімназії і всім присутнім хто вшанував цю трагічну дату – 26 квітня 1986 року.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису