Фото без опису

Шановні жителі Ланчинської об’єднаної територіальної громади 

 

8 травня, в день річниці капітуляції нацистської Німеччини, в нашій країні відзначається День пам’яті та примирення. 9 травня – 74-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Україна з 2015 року започаткувала нові традиції святкування з метою вшанування подвигу звитяжців старшого покоління, увічнення пам’яті жертв війни, а також консолідації суспільства та утвердження ідеалів миру.

Ми вічно пам’ятатимемо тих, хто ціною власного здоров’я й життя здобув Перемогу над нацизмом у Європі, виявивши стійкість, самопожертву й масовий героїзм, вистояв у смертельному бою, захистив рідну землю, зупинив зловісну ворожу навалу в ім’я свободи й щасливого мирного майбуття.

Висловлюємо повагу всім, хто пройшов і проходить крізь вогонь жорстокого двобою добра й зла, всім, хто, ризикуючи собою, й сьогодні мужньо боронить рідну землю від підступного ворога на сході нашої країни. Низький уклін, вічна слава визволителям, фронтовикам, рядовим трудівникам тилу, волонтерам і миротворцям. Вічна пам’ять героям-захисникам, які загинули.

Бажаю щедрої долі, міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та такого бажаного мирного життя.

 

З повагою,

селищний голова                                                          Володимир Попович