Результат пошуку зображень за запитом "День депутата"

Відбувся день депутата!

Під час засідання, яке пройшло під головуванням селищного голови Володимира Поповича, обранці громади попередньо розглянули матеріали чергової  сесії селищної ради ОТГ сьомого демократичного скликання, проведення якої передбачено 11 травня 2019 року об 11.00.

День депутата, як завжди, насичений, дискусійний і конструктивний. Депутати обговорили проекти рішень, які пропонуються на розгляд сесії, а саме:

Про підсумки виконання бюджету Ланчинської ОТГ за 1-й квартал.

Про затвердження регламенту роботи ЦНАПу.

Про внесення змін до рішення сесії №505 від 21.12.2018р. «Про внесення змін до структури та чисельності апарату Ланчинської   селищної ради ОТГ, її виконавчих органів  та робітників, зайнятих ослуговуванням органів виконавчої влади.

Про створення Комунального Закладу «Публічна бібліотека».

Про затвердження Положення « Про електронні петиції».

Про затвердження Положення «Про місцеві ініціативи».

Про Затвердження протоколу №.5 постійної комісії з питань фінансів, інвестицій та планування соціально-економічного розвитку «Про внесення змін до рішення сесії від 21.12.2018року № 504 « Про селищний бюджет на 2019 рік».

Про перейменування вулиці.

Земельні питання фізичних осіб.

Різне.

Після обговорення ряду додаткових питань, обранці громади продовжили розгляд матеріалів чергової сесії селищної ради ОТГ на засіданні постійних депутатських комісій.