Фото без описуСтепан Бандера - герой хх століття, людина - легенда у літописі історії українського народу, настав час піднести його ім'я по всій вільній Україні. З нагоди 110-ої річниці з дня народження славетного українця і 90-річчя створення ОУН в Ланчинській міській бібліотеці для дітей провели Бандерівські читання "Степан Бандера - борець за волю України".
        Наталія Яремин завідувач бібліотекою ознайомила присутніх з життєвим шляхом людини, яка мала у собі найкращі чесноти Української нації. Степан Бандера ще за життя став символом високої ідейності та жертовної боротьби за національне визволення України. Він став символом, що й до сьогодні веде за собою.
       Педагог Ірина Петрук і учні 9-а класу Ланчинського ліцею підготовили літературну композицію  присвячену незламному борцю за самостійну Україну.

Фото без опису Фото без опису

Марія Яновська, поетеса, член літстудії "Бистрінь", наша односельчанка прочитала уривок з поеми "Депортація" із збірки поезій "Не забувай", яку присвятила боротьбі за нашу національну незалежність.
        Гості заходу Андрій Микитин, начальник відділу освіти, Михайло Іванішак, начальник відділу культури, Михайло Іваночко, депутат обласної ради закликали ліцеїстів вивчати історію українського народу і бути гідними, свідомими патріотами в боротьбі за нашу національну незалежність і державність

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 Присутні на заході мали можливість ознайомитися з книжковою викладкою літератури"Степан Бандера: в одній особі образ покоління",  яку підготували  бібліотекарі Галина Захарчук і Марія Дем'янчук. Михайло Степанович подарував корисну для бібліотеки книгу. На завершення заходу учні і присутні з піднесеним настроєм  виконали пісню "Ми-українці".