16 січня 2019 року в с. Добротів відбувся флешмоб «Колядуймо разом». Захід став продовженням ІІ щорічного свята котре вже стало традиційним в нашій громаді.

Всіх присутніх потішили учні Добротівської гімназії професійним виконанням традиційних вертепів та колядок. Родзинкою заходу стала старовинна коляда у виконанні вчителів гімназії та сучасна коляда у виконні хору УПЦ Положення поясу Пречистої Діви Марії c. Добротів про теперішні події духовного життя в Україні.

З різдвяними святами жителів села теплим християнським вітанням завінчував Володимир Попович голова Ланчинської селищної ради, побажав усім здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди в кожній родині. Також привітав громаду і парох УГКЦ св. Володимира і Ольги с. Добротів о. Роман Гринів.

Закінчився захід спільною колядою всіх присутніх та виконанням Державного Гімну під супроводом викладачів музичної школи, працівників культури та селищної ради.

Нехай світло Вифлеємської зорі веде всіх мешканців громади, а коляда об’єднює нас у єдину велику родину на користь і славу України.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису