1.Детальний план території по вулиці В.Стуса в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мунтян Ганни Миколаївни жительки села Добротів вулиця І.Франка,41).

 

           2.Детальний план території по вулиці О.Кобилянської в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Петруняку Михайлу Юрійовичу жителя селища  Ланчин вулиця Ф.Іваночка,30а).

 

          3.Детальний план території по вулиці Івасюка в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Вінтоняк Лесі Михайлівни жительки селища  Ланчин вулиця Горішна,41а).

 

          4.Детальний план території по вулиці Січових Стрільців в селі Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Бутенка Василя Олексійовича жителя села Добротів вулиця С.Стрільців,95).

           5. Про встановлення ставок та пільг податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік.

 

            6. Про встановлення земельного податку і пільг на 2019 рік.

 

           7.Про затвердження детального плану території окремих  земельних ділянок  для будівництва та обслуговування  енергопарку сонячних електростанцій в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області.

 

 

Замовник : Ланчинська селищна рада ОТГ (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектом – до 11.06.2018 року включно.

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3

 

Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради ОТГ у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

 

Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації буде проводитися 12.06.2018 року о 15.00 в приміщенні Ланчинської селищної радиОТГ, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3