ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

вул Берегова, 24, м. Івано-Франківськ, 76019, код ЄДРПОУ 40309088 тел. 51-13-89, факс 51-13-92,

ifdergprod@vetif.gov.ua

 

19.09.2018 р.                                                    

Відповідальним за роботу офіційних

веб-сайтів райдержадміністрацій

 

Головам територіальних громад

Івано-Франківської області

 

З метою інформування громадськості та доведення до широкого загалу (в т.ч. шляхом публікації на офіційних веб-сайтах райдержадміністрацій  та територіальних громад),  подаємо наступну актуальну інформацію.

 

Підвищено тарифи на роботи та послуги з ідентифікації

і реєстрації тварин

 

Фото без описуГоловне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує власників тварин,  що з 01 жовтня 2018 року, відповідно до наказу ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» від 14.09.2018 р. № 111,  відбудеться підвищення тарифів на роботи і послуги з ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин – великої  рогатої худоби, коней, свиней, овець та кіз.

Діючі на сьогоднішній день тарифи не підвищувались з 2014 року.

Розмір тарифів буде збільшено через зростання вартості матеріалів, які використовуються під час надання послуг, у тому числі на закупівлю засобів для ідентифікації тварин, засобів для їх кріплення, бланків реєстраційних та ідентифікаційних документів на тварин, а також необхідності підтримки та вдосконалення  Єдиного державного реєстру тварин.

З новими тарифами можна ознайомитися в  районних та міських державних лікарнях ветеринарної медицини та у спеціалістів ветеринарної медицини, які надають послуги з ідентифікації тварин в населених пунктах.