Відбулась зустріч представників правління Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття

На засіданні було прийнято нових членів до складу правління Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. До Асоціації долучились очільники Спаської, Ямницької, Ланчинської, Дзвиняцької, а також Яблунівської об’єднананих територіальних громад. «Відтепер до Асоціації ОТГ входитимуть керівники з 18 територіальних громад області», — наголосив Ігор Довірак.
Розпочинаючи засідання, присутні обговорили результати виборів у новоутворених громадах – Загвіздянській та Угринівській ОТГ. 
Серед іншого розглянули можливість співпраці із Всеукраїнською Асоціацією ОТГ. Виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Максим Чопей розповів про нещодавню зустріч з очільником Асоціації Олександром Корінним. Члени правління підтримали ініціативу спільної діяльності, оскільки Всеукраїнська Асоціація активно співпрацює з центральними органами виконавчої влади в юридичній площині.
Окрім того, було проаналізовано діяльність першого проекту Агенції – школи проектного менеджменту. Ігор Мельничук, радник з питань регіонального розвитку ІФ ЦРМС, розповів про результати роботи. 
Учасники засідання розглядали можливості консолідації зусиль співпраці у різних напрямах.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису