Яким повинно бути весняне меню в закладах освіти

Яким повинно бути весняне меню в закладах освіти

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує відповідальним особам за організацію харчування дітей в закладах дошкільної, загальної середньої та вищої освіти І-ІІ ступенів про те, що організація харчування дітей повинна здійснюватися відповідно до погоджених примірних чотиритижневих сезонних меню.

Виявили завищені ціни на ліки – звертайтесь до Держпродспоживслужби

Виявили завищені ціни на ліки – звертайтесь до Держпродспоживслужби

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує споживачам: з 1 березня відновлено перевірки за цінами на лікарські засоби в аптечних закладах і здійснює контроль Держпродспоживслужба.