Як запобігти поширенню коронавірусної інфекції під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання

В умовах підвищеної захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом  SARS-Co V-2, проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання (далі - ЗНО) потребує посилених профілактичних протиепідемічних заходів по запобіганню поширення хвороби на Прикарпатті.

Кабмін встановив на час карантину регулювання цін на продукти та медтовари

В Україні з 18.05.2020 р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 р. № 341 «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення», якою тимчасово запроваджується державне регулювання цін на товари, що мають істотну соціальну значущість та товари протиепідемічного призначення шляхом декларування зміни роздрібних цін у разі їх збільшення.

Прогноз фітосанітарного стану та рекомендації щодо захисту сільгоспкультур в господарствах Прикарпаття у травні 2020 року

 Травень -  останній місяць весни. Відбувається інтенсивне підвищення температури повітря, появляються спекотні дні (особливо в останні роки). Практично по всій територій області випадають грозові дощі, зливи. Водночас не виключаються ранкові приморозки на поверхні грунту і в повітрі. 

Застерігаємо від недобросовісної реклами під час пандемії коронавірусу

На фоні поширення пандемії коронавірусу COVID-19 в Україні недобросовісні підприємці намагаються збільшити прибутки розповсюджуючи рекламу лікарських засобів з інформацією щодо лікувальної/профілактичної дії на коронавіруси.