Фото без опису

15 травня Міжнародний день сім' ї. День Сім'ї в Україні досить молоде свято, його відзначають щороку 15 травня з 2012-го року.

Традиційно, цей день заведено проводити у колі найближчих та найрідніших людей – своїй сім'ї.

Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім'я. Сім'я, родина і Батьківщина - це назавжди поєднані поняття. Людина до глибокої старості пов'язана з тією сім'єю, з якої вона вийшла, і на все життя пов'язана з землею, де народилася, зросла ... Сім'я - це родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини, тому що ми маємо дім, в якому живуть мама і тато, бабуся і дідусь, братики і сестрички. Ми українці пишаємось своїм родоводом, зберігаємо традиції і намагаємось не зганьбити його честі .

До Міжнародного дня сім'ї Ланчинська міська бібліотека для дорослих оформила виставку-натхнення "Гармонія - це і є щастя".

В цей день обов'язково обійміть своїх рідних, скажіть їм, як ви їх любите і цінуєте, поділіться своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. А якщо в цей день у вас немає можливості особисто привітати близьких людей, то обов'язково зателефонуйте чи надішліть привітання. Нехай у ваших родинах завжди панує любов, взаємоповага, злагода та щастя! Віримо, що скоро усі наші сім’ї будуть щасливо жити під мирним небом України

Фото без опису