Фото без опису

Чорнобиль… Нині це слово знає весь світ. Чорнобиль - це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять, це наш нестерпний біль.. Велике лихо спіткало нашу землю. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною.

В Ланчинській міській бібліотеці для дорослих 26 квітня проведено годину поезії « Муза на попелищі» та облаштовано книжкову виставку «Чорнобиль не має минулого часу». Вірші Марії Яновської «Чорнобильська трагедія», Ліни Костенко «Страшний калейдоскоп», Дмитра Павличка «На Чорнобиль журавлі летіли», Ганни Чубач «Весна 1986» - декламували учні ліцею Христя Сікорин, Надія Данилюк, Любомир Осташ та провідний бібліотекар Любов Дутчак.

Пам'ять… Саме вона є рушієм революційного поступу в майбутнє і оберегом найвищих загальнолюдських цінностей. Якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитись у майбутнє. Нехай у цей день, день національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться у душах кожного з нас співчуттям і милосердям.