Фото без опису

Щорічно в третю суботу квітня в Україні відзначають День довкілля – національне екологічне свято, яке в нинішньому році припало на 20 квітня, А 22 квітня - Міжнародний День Землі. Ці свята – це єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

В Ланчинській міській бібліотеці для дорослихі була проведена еко-година «За чисті землю, повітря і воду, за чисту душу і розум народу».Юним користувачам, що завітали на захід, провідний бібліотекар Любов Дутчак розповіла про екологічні проблеми сьогодення. Звернула увагу дітей на те, щоб вони не були байдужими до природи, розуміли й берегли її, були відповідальними за свої вчинки, допомагали дорослим очистити від сміття прилеглу територію свого будинку та висадити хоча б одно деревце. Також ознайомила з виданнями, представленими на книжковій виставці «Обіймемо Землю красою і любов'ю»

Ці дні покликані об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища , нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі і захисті.

Фото без опису