Фото без опису

Провідний методист КЗК «Центр культури і дозвілля» Марія Попович побувала на відкритті виставки Василя Мисюка "І сміюсь, і плачу...", яка відбулася 7 квітня 2024 року у виставковому просторі Делятинського краєзнавчого музею.

На виставці представлено двадцять вісім робіт художника. Вони цікаві своєю різноманітністю зображуваного, любов’ю до рідного навколишнього світу, прагненням творити для народу живописну картину добра. Настільки різноманітна техніка і тематика, що і не віриться, що це творив один і той же художник.

Творчість Василя Мисюка – це велика праця. Душа і серце переплітаються у формах і барвах. У кожній картині – глибокий зміст, який треба пізнати.Пан Василь – багатогранний талант, добрий і щедрий, такими є і його картини.

Художник малює пейзажі, портрети, натюрморти. Любить етнічні мотиви та зображує на своїх картинах елементи гуцульського інтер’єру, одягу, речей побуту. Також в його картинах прослідковуються гострі і болючі реакції на страшні події війни, сила зображення яких потужніша за будь-які слова. Ці роботи ще раз нагадати кожному, наскільки важливим є мир і ми маємо бути вдячні кожному, хто цьому сприяє.

Виставки художника проходили: у 2002 році в Іллінойсі (США), у 2004 – Чикаго (США), у 2013 – Львів.

Успіхів Вам, Василю Дмитровичу, у праці, добра і щастя при міцному здоров’ї.Щедрої долі у мистецькому житті!

Всі поціновувачі образотворчого мистецтва мають змогу оглянути всі 28 робіт художника, виконаних у різних стилях та жанрах, ще до 12 травня 2024 року у виставковому просторі Делятинського краєзнавчого музею!