Фото без опису

Вони співали "Ще не вмерла..." і вмирали...

Земля тремтіла, під ногами ж твердь...

Їм янголи обличчя прикривали...

А ті під вибухи гранат ішли на смерть...

Напередодні річниці трагічних подій на Майдані Незалежності по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Небесна Сотня - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що зробили вони для нас.

Небесна Сотня вірила у майбутнє України, заплативши за це найбільшу ціну, на яку здатна людина – життя. Кожен з нас має розуміти, має вірити в Україну і бути чесним з собою і людьми.

… Вони не були героями. Вони були звичайними людьми. І в останню мить віддали найдорожче – своє життя. Кожен із цієї Небесної Сотні мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Минають роки… Ми схиляємо низько голови перед пам’яттю людей різного віку – Героями Небесної Сотні.

До уваги користувачів у Ланчинській міській бібліотеці для дорослих, в рамках обласної акції "Герої нашого часу" оформлено тематичну виставку «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!». Ліцеїсти – Голіней Романія, Насадюк Вікторія, Байляк Ольга, Дяченко Ольга, Брунько Ярина, Сенчук Олексій, Марчак Олексій та Кухарчук Михайло під орудою Марії Попович розповіли про різні долі та шляхи українців у зворушливій інсценізації твору «Три долі».