У неділю, 18 лютого, у Ланчинській громаді пройшли заходи вшанування 10-ї річниці подвигу учасників Революції Гідності та увіковічення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У селі Добротів біля стели Небесної Сотні відбулося віче реквієм. Молитвою та покладанням квітів присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

В центрі громади, в селищі Ланчин біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбулося віче реквієм. У заході взяли участь селищний голова Надія Данилюк, отець Василь та отець Тарас, працівники КЗК «Центр культури і дозвілля», учні закладів освіти та небайдужі мешканці громади. Віче розпочалося з виконання  Державного Гімну. Всечесні отці Василь та Тарас відправили панахиду за загиблими. Присутні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Найменші мешканці громади, учні закладів освіти читали патріотичну поезію та виконували пісні. Селищний голова Надія Данилюк поклала квіти біля пам’ятника Героїв Небесної Сотні. У своїй промові вона зазначила, що зараз, як ніколи, важливо пам’ятати, про те яку ціну заплатив український народ за право жити у вільній  європейській державі та наголосила, що боротьба за європейське майбутнє триває. Згадала 14 мешканців нашої громади, котрі загинули у російсько-українській війні.

В Середньомайданському старостинському окрузі годиною пам’яті, молитвою   та покладанням квітів вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. Після чого відбувся перегляд фільму «Кіборги».

Пам’ятаймо, що вшановуючи Героїв Небесної сотні, ми вшановуємо не лише подвиг 107 Героїв, які віддали своє життя на Майдані, але віддаємо шану всім воїнам, котрі боронили і боронять Україну, віддаючи найцінніше, що у них є – власне життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису