Фото без опису

14 лютого закохані всього світу відзначають День святого

Валентина. Він святкується вже більше 16 століть. Це свято незвичайне і романтичне, бо закохані отримують ще одну можливість сказати один одному про свої почуття.Воно сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

Для кожної людини цей день - особливий. Він пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця. Недарма свято закоханих відзначають напередодні весни - коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими, і в цей лютневий день на душі стає тепло, а повітря заполоняє відчуття

щастя, романтики.

Добротівська бібліотека долучається до свята книжковою виставкою «Любові чарівні сторінки», яка триватиме до 16 лютого. Увазі відвідувачам представлені найкращі книги про кохання, а найменших читачів зацікавили оповідання сучасних письменників,для дівчат і хлопців, які тільки починають відкривати для себе світле почуття кохання.

Також до свята організована акція «подаруй часточку любові!» Кожен мав змогу виготовити валентинку власноруч розфарбувати серце або листи - привітання для воїнів, цю скриньку ми передамо волонтерам, які передадуть мужнім хлопцям які захищають Україну.