Фото без опису

Напередодні Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера до Ланчинської міської бібліотеки для дорослих завітали гості: Андрій «Друїд» та Олександр «Бугор», бійці третьої штурмової бригади.

Хлопці розповіли про свою службу в ЗСУ, поранення та часткове відновлення, передали присутнім частинку своєї енергії, мужності й оптимізму.

Гості висловили вдячність волонтерам Благодійної організації «Благодійний фонд «Янголи Миру та Добра» за плідну співпрацю, допомогу та підтримку солдат на передовій. Переглянули воєнні трофеї, які, ризикуючи власним життям, привезли волонтери з зони бойових дій. В свою чергу, директор Фонду, Володимир Попович, висловивши теплі й щирі побажання бійцям, вручив подяки за допомогу у справі захисту рідної землі, Української Держави. Також подяки від Фонду отримали волонтери – Марія Попович – провідний методист КЗК та Любов Дутчак – провідний бібліотекар, які з перших днів, добровільно та безоплатно, по велінню своєї душі та серця, ліпили вареники та робили голубці, сортували одяг, продукти харчування та медикаменти, плели маскувальні сітки та кікімори, пекли смаколики, пакували коробки та завантажували машини, що виїжджали та бойові позиції, сприяючи перемозі України та збереженню її державності.

Оксана Гасько – директор КЗК подарувала гостям пісню «Коли закінчиться війна».

Під час зустрічі ми говорили про Україну, українців, про найкращі прояви їх мужності, незламності, сили і доброти, щедрості і людяності.

Наші гості - цікаві люди, небайдужі, відверті, справжні патріоти та захисники нашої країни. Нам пощастило з ними познайомитися, сподіваємося - подружитися.