Фото без опису

Дорогі діти, шановні батьки!

Традиційно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення наших мрій і сподівань.

Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. У цю  мить люди мають замислитися, чи все зроблено для того, щоб кожна дитина нашої країни щомиті відчувала себе захищеною, потрібною, бажаною.

Зараз, у 21 столітті, в Україні діти найбільше потребують захисту. Замість останнього дзвоника вони чують сигнали повітряної тривоги. Замість навчання у школах, багатьом українським дітям доводиться сидіти в підвалах.

На війні, захищаючи їхнє майбутнє, гинуть батьки цих дітей. На війні гинуть діти. Весь світ має стати на захист дітей України. Нехай ніколи більше вони не знають, що таке війна.

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова й оточена турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день − добрим і цікавим.

 

З повагою – селищний голова Надія ДАНИЛЮК