Фото без опису

Піст – це Божий заклик відчути біль інших, несправедливо скривджених війною, відкинутих суспільством і тих, які є цілком байдужі для інших.

Ісусе, віруємо, що Тобі в той час було дуже важко, але незважаючи на це, Ти сказав: “Прийдіть до Мене всі втомлені і обтяжені, і Я заспокою вас”.

Сьогодні, ми прийшли до тебе, бо нам також не легко у нашому житті. Сьогодні вся Україна приходить на Голгофську гору, схиляючись перед Твоїм зболеним святим тілом🙏🏻

6 квітня у приміщенні Ланчинської бібліотеки для дорослих працівники КЗК «Центр культури і дозвілля» разом із присутніми жителями селища молились хресну дорогу «Під звуки війни».

Кожна стація перепліталась Хресною дорогою Ісуса з дорогою України від початку війни.

Працівники бібліотек читали стацію за стацією, дуже щиро і проникливо, а клубні працівники оспівували жалібними піснями.

На цій Хресній дорозі ми щиро молились та просили у Ісуса допомоги, щоб перенести усі випробування, та просили дарувати мир і спокій нашій Україні!🙏🏻🇺🇦

Також, залишаємо запис Хресної дороги  "Беремо хрест на плечі з Україною"у виконанні працівників КЗК за 2022рік - для спільної молитви: