Фото без опису

   Ланчинська селищна рада Надвірнянського району Івано-Франківської області оголошує про прийом документів на заміщення вакантної посади адміністратора відділу центр надання адміністративних послуг.

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Згідно п. 5. Ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби, посади в органах місцевого самоврядування, посади керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, комунальних підприємств, установ, організацій керівником державної служби або суб’єктом призначення, сільським, селищним, міським головою, головою районної, районної у місті, обласної ради, начальником відповідної військової адміністрації без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад. Призначення на вакантну посаду відбувається з урахуванням п.5-10 ст.10 вище вказаного закону.

Необхідні документи:

- заява про участь у конкурсі

- автобіографія

- дві фотокартки розміром 4х6

- копія документа про освіту

- копія паспорта

- копія документа про облік у ТЦК та СП.

   Для довідок та подання документів на заміщення вакантної посади  звертатися в Ланчинську селищну раду Надвірнянського району Івано-Франківської області за адресою: Івано-Франківська область, Надвірнянський район, селище Ланчин, вул. Шкільна 3.

 04354545@mail.gov.ua