Фото без опису

Уперше за багато років ми відзначатимемо це світле свято в умовах повномасштабної війни.

Тому з метою безпеки у селищі Ланчин вулицю Карпатську, яка веде до церкви Архистратига Михаїла буде перекрито, тому просимо всіх до церкви йти пішком.

Дуже хочеться застерегти жителів нашої Ланчинської громади, щоб не наражалися на небезпеку і не створювали натовпів у церквах, масові заходи зараз вкрай небезпечні і можуть бути на руку нашим ворогам, тому просимо по можливості до храмів не йти всією сім’єю.

Якщо під час освячення ви побачите будь-який підозрілий предмет, у будь-якому вигляді, можливо залишена корзина, або ще якісь предмети, просимо всіх максимально відійти і не чіпати цей предмет руками. І обов’язково повідомити працівнику поліції, який буде знаходитися біля храму або сповістити на службу «102».

Ще прохання до всіх медичних працівників, ви обов’язково маєте мати біля себе засоби для надання першої медичної допомоги.

Попри тяжкий для країни і всіх нас час, ми не повинні відходити від прадавніх християнських традицій, народних звичаїв і обрядів. Адже саме в складні часи віра й надія стали для всіх нас міцною опорою в боротьбі за перемогу над ворогом і наше майбутнє під мирним небом України.

Бережіть себе та своїх рідних. З нами Бог. Все буде Україна!