На зображенні може бути: 1 особа та військова форма

Надвірнянський районний ТЦК та СП проводить набір на вакантні посади для проходження військової служби за контрактом осіб офіцерського складу та солдатів, сержантів запасу в батальйон територіальної оборони, який дислокується в селищі Делятин!

Учасник ТрО – це громадяни, які будуть обороняти свій дім, місто, село, район, область та українців від загарбників. Фактично, ТрО – це місцеві жителі, які пройшли військову підготовку і у разі необхідності зможуть охороняти та захищати свої населені пункти в складі ЗСУ.

Усі військовослужбовці гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення відповідно до штатного розпису:

Солдати, сержанти від 11000 грн;

Офіцери запасу від 14000 грн.

За укладання першого контракту передбачена додаткова грошова винагорода, яку новобранцям виплачують ЗСУ.

Військові забезпечуватимуться безоплатною кваліфікованою медичною допомогою у військово-медичних закладах охорони здоров’я.

Військові служитимуть поруч з домівкою та захищатимуть свою громаду. В особливий період укомплектування частин здійснюватиметься військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. Вони обійматимуть офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади.

Усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримували, не припиняється, а після звільнення зі служби підлягає перерахунку.

Всіх охочих просимо звертатися за детальною інформацією до Надвірнянського районного ТЦК та СП за адресою: м. Надвірна, вул. Шевченка, 96 тел. (03475)2-25-37.

Моб. тел. 097-648-14-95.

Або тел. 073-432 51-17 командир батальйону, 097-530-03-38 начальник штабу.