Фото без опису

Сьогодні, 30 листопада, у Ланчинському ліцеї імені Юрія Шкрумеляка урочисто відкрили капітально відремонтований спортивний зал. Розділити радість учнів та педагогічного колективу прибули голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, депутати обласної ради Михайло Іваночко та Мар’яна Гринечко та голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк.


Фото без опису

«Відкриття спортивного залу після капітального ремонту – найочікуваніша подія для учнів ліцею. Хочу подякувати за виділені кошти голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу, а також депутатам за сприяння вирішенні цього питання у стінах обласної ради. Завдяки Вашій допомозі і підтримці відтепер юні спортсмени мають змогу займатися улюбленими видами спорту в холодну пору року на уроках фізкультури.» - зазначила селищний голова Надія Данилюк.

Визначною подією став волейбольний турнір пам'яті Народного Героя України Михайла Яцентюка проведений вже у новому залі. Цінні подарунки учасникам турніру вручили Олександр Сич та Надія Данилюк. 

Фото без опису Фото без опису

Новий зал освятили  отець Василь Ткачук  та отець Тарас Щербатюк. Відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне.