Фото без опису

У селищі Ланчин, відбулося відкриття анотаційної дошки на якій увіковічнено пам’ять про  Народного Героя України (Тризуб-Дентал), волонтера, медика-стоматолога, активіста ДУК «Правий сектор» - Михайла Яцентюка.

Фото без опису Фото без опису

На заході були присутні рідні та близькі Михайла, представники місцевої влади та односельці. Пам’ятну дошку встановили на фасаді Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка, в якому з 1978 по 1986 рік навчався Михайло.

Пам'ятний знак, який увічнив ім'я Михайла Яцентюка, був виготовлений та встановлений за сприяння депутата обласної ради Михайла Іваночка.

На відкритті меморіальної дошки звучали добрі слова на адресу Михайла Яцентюка.

Фото без опису Фото без опису

«Життєвий шлях Михайла має стати прикладом для кожного українця. Він ніколи не залишався осторонь подій, які відбувалися в державі». зазначив отець Василь Ткачук, який освятив меморіальну дошку.

Фото без опису Фото без опису

Селищний голова Надія Данилюк та депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Іваночко поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Фото без опису Фото без опису

«Відкриття мемoрiaльнoї дошки нашому землякові Михайлу Яцентюку - це щира дань справжньому патріоту. Тож давайте шанувати пам’ять наших героїв, не забувати про тих, хто так рано покинув цей світ, зробивши неоціненну послугу для всіх нас в ім’я щасливого майбутнього нашої держави! Вічна пам’ять про Михайла Миколайовича житиме навіки у наших серцях»,наголосила селищний голова Надія Данилюк.

Фото без опису

«Сьогодні нас зібрала подія, яка залишить свій відбиток у нашому житті назавжди. Відкриття цієї анотаційної дошки буде нагадувати наступним поколінням про героїчний вчинок Народного Героя України Михайла Яцентюка. Велика втрата для батьків, друзів, рідного селища та всієї України. Ваш подвиг назавжди залишиться у нашому житті. Вічна Вам пам’ять!” - сказав депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Іваночко.

Фото без опису

Найбільш хвилюючими були, звичайно, слова матері загиблого, яка від усієї душі подякувала всім за підтримку та й за те, що прийшли вшанувати пам’ять про її сина.