12 жовтня команда юнаків Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка переможці II етапу змагань з міні футболу серед допризовної молоді відвідали у Львові відбірний матч чемпіонату світу з футболу Україна – Боснія та Герцеговина.

Фото без опису

Дякуємо членам організаційного комітету з проведення Кубка Командувача Національної гвардії України за надані квитки на даний матч.
Разом йдемо до спільної мети та відновлюємо футбол у громаді, адже родзинка нашої футбольної команди у сильному командному дусі, саме він є запорукою успіху.
Слід зазначити, що у відбіркових змаганнях серед допризовної молоді взяли участь близько 170-ти команд закладів загальної середньої освіти територіальних громад шести районів області. У фіналі змагалися команди Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка, Черемошянського ліцею Білоберізької громади Верховинського району, ліцею №1 міста Коломиї Коломийської громади, ліцею №2 Івано-Франківської міської ради, Старо-Кутського ліцею Косівського та  Надвірнянського районів. Наші юнаки зайняли 2-ге місце, поступившись у фіналі Ліцею №2 Івано-Франківської міської ради.
Ми здобули цю перемогу завдяки клопіткій роботі тренера Ярослава Ковальчука та гравців команди ФК «Ланчин».

Гордимося хлопцями та бажаємо їм більше перемог на користь громади!