Фото без опису

Всечесний  отче  Андрію! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди  Храмового  Свята.

27 вересня, в День Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, парафіяни села Середній Майдан відзначають Храмове свято. В цей день ми вшановуємо головний символ своєї віри – Святий Хрест, вічно живий символ безконечної Божої любові до нас, символ Христової жертви, нашого відкуплення і спасення, торжество справедливості, символ Христової перемоги, Добра над злом, Життя над смертю.
Свято Воздвиження Чесного Хреста належить до дуже старовинних свят. Це одна з найважливіших в духовному житті Середнього Майдана подія, храмове свято вимоленої не одним поколінням вірян церкви Воздвиження Чесного Хреста, яка вже не одне століття своїми дзвонами продовжує скликати вірян на Богослужіння, де направляють спільні молитви на добрі справи, світлі помисли для добробуту наших родин та мирного майбутнього української держави.

З нагоди величного релігійного свята отче Андрію Лучину та парафіяни УГКЦ «Чесного Хреста» прийміть найщиріші вітання!
Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, рідної Ланчинської громади та усієї України!


З великою шаною та повагою
селищний голова                                                                                Надія ДАНИЛЮК