Шановні педагоги, учні, батьки!

     Сьогодні у  всіх навчальних закладах України розпочинається новий навчальний рік.

     1 вересня завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

     Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

     Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

День знань - це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи.

     Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

     Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякую Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Я вдячна вам за те, що ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

З повагою
селищний голова                                         
                                        Надія ДАНИЛЮК