Фото без опису Фото без опису

23 серпня у ліцеї ім. Юрія Шкрумеляка пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України, на яких були присутні влада громади, громадськість, вчителі та школярі.

На початку заходу лунав Гімн нашої держави та відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.

Фото без опису

З привітальними словами до присутніх звернулася голова Ланчинської селищної ради Надія Данилюк.

«День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність».

Фото без опису

Також присутніх привітав депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Іваночко.

«Український прапор - це символ країни, символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує  трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу».

Фото без опису Фото без опису

Опісля відбулася святкова хода з 30-ти метровим національним стягом через центр селища Ланчин, під час якої лунали патріотичні пісні.

Фото без опису Фото без опису

Дякуємо організаторам заходу, а саме вчителям Ланчинського ліцею ім. Юрія Шкрумеляка та директору Тетяні Михайлівна Дикан за підготовку та проведення свята.