І ось вже дорослі ми.

                                                                                            Погляньте, мами й тати

                                                                                                       І хочемо вальсом

                                                                                                    Розпочати це свято.

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, закінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Ланчинському ЗДО (ясел-садка) «Ромашка».

18 червня 2021 року  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, вчителі, представники влади – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на вихованців – майбутніх школяриків.

 

Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м’ятається малечі надовго та зали­шать добрі спогади про час перебування у  садочку. 

 

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася секретар Ланчинської селищної ради Ольга Яремин, яка побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах, гарного навчання в школі та побажала батькам виховувати дітей у дусі патріотизму.

«Пройде час, а в малят залишаться добрі спогади про їх дошкільне життя, яке вони згадуватимуть через багато років з любов’ю та вдячністю. Ото ж бажаю випускникам успіху у здобутті знань, а їхнім батькам підтримки та терпіння, щоб батьківське плече завжди було для дітей надійною опорою, та оберегом.» - наголосила директорка садка Людмила Спас.