Фото без опису Фото без опису

У рамках співпраці Ланчинської селищної ради з Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" у селі Добротів на майданчику зі штучним покриттям відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню Героїв.

Фото без опису Фото без опису

Зі щирими словами подяки та побажанням перемоги до учасників змагань звернувся перший заступник селищного голови Михайло Іваночко. «Спорт часто сприймається як певна професійна діяльність чи засіб активного відпочинку. Проте він також може бути складовою збереження історичної пам’яті. Коли на спомин про День Героїв проводяться турніри-меморіали, ми точно не забудемо нашу історію і наших Героїв».

Фото без опису Фото без опису

За право бути найсильнішими змагалися 4 команди з навчальних закладів Ланчинської громади.

Фото без опису

Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж усього турніру.

Фото без опису

За підсумками результатів напруженої боротьби місця розподілились таким чином:

І місце - Ланчинський ліцей;

ІІ місце -  Середньомайданський ліцей;

ІІІ місце - Ланчинська гімназія;

IV місце - Добротівська гімназія. 

Фото без опису Фото без опису

 Кожна команда отримала від обласного Центру "Спорт для всіх" цінні призи: м'яч і комплект накидок для ігрових видів спорту; команда-переможець була нагороджена Кубком і медалями за І місце; призери нагороджені медалями за ІІ та ІІІ місця відповідно.

Фото без опису

«Спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками», - зазначив директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Святослав Бойко.