УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

Надвірнянського  району  Івано-Франківської  області

                                                          

  

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

від 17.05.2021р.  № 88                                                                       селище Ланчин

 

Про скликання ІІ пленарного засідання

чергової шостої сесії Ланчинської селищної ради

 

 

 Відповідно до пункту 8 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 2.3.5. Регламенту Ланчинської селищної ради скликати  28 травня 2021 року о 14:00 годині ІІ пленарне засідання чергової шостої сесії восьмого демократичного скликання із такими питаннями порядку денного:

 

1. Про підтримку звернення Івано-Франківської міської ради до Президента України В. Зеленського, Верховної ради України щодо підготовки до відсічі вторгнення московського агресора.

2. Про клопотання обласної ради щодо повторного присвоєння звання Героя України Провіднику Організації Українських Націоналістів Степанові Бандері та Головнокомандувачу Української Повстанської Армії Романові Шухевичу.

3. Про підтримку  звернення обласної ради щодо заборони діяльності антиукраїнських політичних партій “Опозиційна платформа – За життя”та “Партія Шарія

4. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Ланчинської селищної ради

5. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Нове будівництво рекреаційної зони з облаштування джерела в урочищі «Забережжя» в селищі Ланчин Ланчинської селищної ради Надвірнянського району  Івано-Франківської області»

6. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Ланчинської гімназії в селищі Ланчин Ланчинської селищної ради Надвірнянського району  Івано-Франківської області»

7. Про затвердження проектно-кошторисної документації « Благоустрій території парку імені Б. Хмельницького в селищі Ланчин Ланчинської селищної ради Надвірнянського району  Івано-Франківської області»

8. Про скасування Постанови №277 від 29.03.2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України»

9. Земельні питання.

 

Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                                                       Надія ДАНИЛЮК