Фото без опису

Квітучі дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та чисті сквери – мінімум, потрібний, щоб пишатися своєю громадою і насолоджуватися життям у ній.
Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та керівниками підприємств, принесе суспільну користь і зробить громаду кращою. І навпаки, кожен кинутий під ноги недопалок – краплина, з якої збирається море сміття. А комусь же його треба прибирати.
Жителі Ланчинської ТГ завжди славились тим, що були добрими господарями на своїй землі. На часі усім нам про це потрібно згадати, а особливо в останню суботу, перед Великоднем.
Для дотримання чистоти і порядку в громаді необхідно дотримуватись елементарних правил,  що є ознакою вихованості, порядності та сумління:
– власним прикладом показати чистоту й охайність коло своїх осель, особлива увага для жителів будинків, які знаходяться біля центральної дороги;
– прибирати прилеглу до огорожі територію, забрати із вулиць будівельні матеріали та залишки будівельного сміття.
Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку Батьківщину – рідну громаду для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок перед Великоднем,  а відтак, і хороший настрій усім, котрі люблять і шанують свою Ланчинську громаду.

Нехай чистота та охайність стануть Вашою доброю звичкою.

З повагою
селищний голова                                                                                                                                       Надія Данилюк