Генеральна Асамблея ООН 28 червня 2012-го року прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам-членам і структурам самої системи організації Об’єднаної Націй, а також і іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і поставила щорічно проводити його 20-го березня.

Добротівська бібліотека приєдналася до святкування і зібрала своїх друзівщоб у теплому колі створити рецепт щастя, подарувати веселі смайлики та провести розважальну програму «Щастя поруч».

Бібліотекар разом з учасниками створили сонячну галявинку з долоньками щастя, де на кожній долонці учасники заходу висловили особисту думку про щастя. У кожного своє бачення, але головною ознакою щастя вони вважають Мир.

Діти декламували щасливі вірші. В ході заходу діти розгадували кросворди, прослухали легенду про щастя, згадали прислів’я та приказки про щастя, ознайомилися з Законами щастя, малювали обличчя щасливих людей. По закінченню кожен учасник отримав смайлик на згадку.   

Вітаю усіх з Міжнародним днем щастя!

Живіть з блиском в очах, з щастям

в душі і з надією в серці!

Бажаю всім бути щасливими і ділитись щастям!