Фото без опису

5 березня 2021 року відбулась презентація спільного проекта Мінсоцполітики та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність».

В рамках реалізації проекту передбачений повний супровід звернень нечуючих людей на урядову «гарячу лінію» до отримання вичерпної відповіді з приводу порушених проблем.

 Скористатись відповідною послугою можна через офіційний сайт  Мінсоцполітики ( вкладка «Почуй мене»)  https://www.msp.gov.ua/content/1539-pochuy-mene.html

Звернення приймають працівники Урядового контактного центру за допомогою засобів телекомунікації і надсилають органам державної влади відповідно до компетенції для вирішення порушених у них питань, надання відповідних роз’яснень.

Прямий діалог між міністерством та людьми з інвалідністю сприяє прискоренню розбудови безбар’єрної України, де всі без винятку громадяни мають рівні права та можливості.

Дзвінки на «гарячу лінію» 1539 з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл для заявників безкоштовні.

Для громадян з порушенням слуху забезпечена можливість звернутися на «гарячу лінію», скориставшись послугою сурдоперекладача, та отримати відповідь у вигляді відеолиста.

Детальніше на сайті https://www.msp.gov.ua/search/?s=%D0%BF%D0%BE%D1%87%D1%83%D0%B9+%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5