Фото без опису

Дорогі українські добровольці!

Щороку 14 березня ми відзначаємо День українського добровольця.

Така дата обрана не випадково, адже саме 14 березня 2014 року перші добровольці вирушили з Майдану на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом.

Ваш внесок у захист нашої держави на початку війни на сході країни неможливо переоцінити. Тоді, коли ворог анексував Кримський півострів і підступно окуповував території Донецької та Луганської областей, без бронетехніки та зброї ви йшли захищати Україну. Ви допомагали стримувати ворога, допоки українська армія нарощувала свої сили.

Невідомо, якою б склалася подальша доля України, якби найвірніші сини українського народу своєчасно не стали на її захист, ризикуючи власним життям. На жаль, ворога ще до кінця не зупинено, але з такими людьми, як українці – наповненими силою, мужністю та жагою до свободи ми отримаємо бажане. Свобода у нас в крові, свобода і незалежність – це те, що ніколи не вирвати з нашого серця, і ми переконуємось в цьому не одне століття.

Глибока шана й повага усім тим, хто дивився смерті прямо в очі, але не зрадив і продовжував бій попри біль та поранення, хто підтримував та допомагав своїм побратимам. Ви – взірець патріотизму, символ відданості й честі, приклад для наслідування.

Вічна пам’ять тим, хто поклав своє життя за Україну, її незалежність та цілісність.

Дякую вам за жертовність та відповідальність, яку ви взяли на себе у надзвичайно складний період для нашої країни.

Бажаю вам миру, витримки та міцного здоров’я.

Слава Україні!

 

 

З повагою

селищний голова ТГ                                                                                        Надія Данилюк