Фото без опису

     Читання буває не лише корисним, а ще й бентежним і захопливим – варто лише знайти правильну книжку.

    10  березня у  Ланчинській міській бібліотеці для дорослих відбулося засідання гуртка-фанклубу книголюбів, яке об’єднало небайдужих поціновувачів  української та зарубіжної літератури.

    Господині книгозбірні – Марія Попович, Любов Дутчак та Наталія Попович - наголосили, що «літератури багато не буває», і ознайомили присутніх «книгоманів» із деякими новинками публіцистики, прози, поезії, що отримали від Інституту Української Книги. Зокрема, акцентували увагу присутніх на книгах, які варто прочитати. А це і публіцистика О.Михед «Я змішаю твою кров із вугіллям», і проза С.Лагерлефа «Сага про маєток», В.Лиса «Обітниця», і поема-балада Ліни Костенко «Скіфська одіссея».

   Членкиня фанклубу книголюбів – Галина Іваночко поділилася враженнями від прочитаних книг Р.Бредбірі «Кульбабове вино» та «Прощавай, літо». Свою розповідь наповнюючи цікавими фактами, вона жваво описує  деякі деталі, вірячи, що  ця подорож книгою надихне присутніх до читання.

     Розмова минула легко і невимушено, гуртківці ділилися враженнями  і отримували, окрім цікавої інформації, ще й позитивні емоції.

Проєкт «Етнокав’ярня «Скарбниця ідей та традицій» виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Ланчинська селищна рада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).