Фото без опису

Шановні жителі територіальної громади!

Щиро вітаю усіх з великим християнським святом Стрітення Господнього!

    Для кожного християнина це свято символізує зустріч зі Словом Божим. Ми називаємо Стрітення Господнє також святом Божого Світла, яке несе людям правильні цінності, віру і любов.

     У цей день ми вшановуємо визначну подію, коли маленького Ісуса Христа вперше принесли до Божого Храму на 40-й день після народження. Маленького Христа зустріли праведні Симеон та Анна. Саме віра є дороговказом тоді, коли ми не бачимо успішного завершення праці чи боротьби, але знаємо, що робимо правильну справу. Саме так перші християни, маючи лише віру та надію, доносили Слово Боже до суспільства, щоб змінити його і зробити кращим.

    Стрітення Господнє є провісником перемоги, бо символізує рух правильним шляхом у правильному напрямку. Тож нехай і сьогодні свято Стрітення Господнього нагадує нам про правильні основи, буде тим духовним орієнтиром. Нехай на нашу громаду та Україну прийде мир та зійде Божа Благодать!

Відтак, для нас, християн, Свято Стрітення Господнього, символізує першу зустріч кожного із нас з Богом у храмі. Зустріч наших сердець з Серцем Христа, повним любові і милосердя.

Упевнена, що тепло любові, яке є у наших серцях, сприятиме відродженню духовності, порозумінню, вірі у краще майбутнє.  Бажаю Вам сімейного добробуту, радісних усмішок, здоров`я, любові, миру і процвітання!

З нами Бог і Україна! А наша віра допоможе здолати незгоди сьогодення і майбутнього. Дасть нам єдність і суспільну згоду. Приведе нас до заможної та сильної України.

З повагою 

селищний голова                                                                                             Надія Данилюк