1.Детальний план території по вулиці Зарічна  в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Білоуса Михайла Івановича  жителя селище Ланчин).

 

2.Детальний план території по вулиці Чорновола в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Гресько Любові Василівни жительки селище Ланчин).

 

3.Детальний план території по вулиці Українська в селищі Ланчин Надвірнянського району Івано-Франківської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (Мельника Миколи Васильовича  жителя селище Ланчин).

 

Ознайомитися з вищезазначеною містобудівною документацією можна в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин вулиця Шкільна,3 та на веб-сайті Ланчинської територіальної громади - lanchynska-gromada.gov.ua

 

Замовник : Ланчинська селищна рада  (на підставі звернення заявника).

 

Терміни ознайомлення  з проектами – до 14.03.2021 року включно.

 

        Пропозиції подаються у вищевказаний термін до Ланчинської селищної ради  у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місцем проживання, особистим підписом і  повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

           Громадські слухання проекту  вищевказаної містобудівної документації  буде проводитися  15.03.2020 року  о 14.00год в приміщенні Ланчинської селищної ради, за адресою: селище Ланчин,  вулиця Шкільна,3