10 лютого о 14.00, в приміщенні Ланчинської міської бібліотеки для дорослих відбудеться захід «Стрітення Господнє» в рамках реалізації проєкту «Етнокав’ярня «Скарбниця ідей та традицій», що дозволить присутнім ознайомитися з  стрітенськими традиціями українського народу та особливостями святкування, розвивати інтерес до історії виникнення свята, а також провести майстер-клас по оформленню стрітенської свічки та представити українську жінку, як хранительку глибоких традицій.

Обмінятися власними знаннями та досвідом, розкрити лідерський потенціал жінки та спонукати до саморозвитку – основне завдання заходу.  

    Захід пройде з дотриманням санітарних норм та вимог щодо проведення масових заходів.

Проєкт «Етнокав’ярня «Скарбниця ідей та традицій» виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Ланчинська селищна рада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

@Український Жіночий Фонд

та @NDI Ukraine – National Democratic Institute

@DOBRE

#АЖЛ# DOBRE

#НДІ