Фото без опису

Сьогодні у Ланчинській селищній раді відбулася робоча зустріч з директором Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» обласної ради Святославом Бойко. На якій домовилися про співпрацю для розвитку спорту в громаді та залучення дітей до нього. Адже у Ланчинській громаді багато активної молоді, котра хоче займатися спортом.

«Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються. Спорт розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила, та робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій. Наприклад, при перемозі улюбленої команди або при досягненні людиною якогось результату в ньому», - сказала Надія Данилюк.

На нараді також обговорили план проведення різних спортивних заходів на 2021 рік і уже невдовзі у Ланчинській громаді відбудеться перший шаховий турнір до Дня Героїв Небесної Сотні.