Фото без опису

У листопаді-грудні 2020 року працівники  Ланчинської міської бібліотеки для дорослих  проходили онлайн навчання в «Академії Жіночого Лідерства», що організував Український жіночий фонд у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (США), яке проходило у рамках програми «Децентралізація приносить  кращі результати  та  ефективність  (DOBRE)». Як результат успішного навчання на тренінгових заняттях, учасниці були активними в обговореннях та практичних сесіях і отримали сертифікати   випускниць  Академії Жіночого Лідерства. Український Жіночий Фонд оголосив  конкурс швидких  грантів. Працівники  книгозбірні  подали на конкурс  проєкт на створення етнокав'ярні «Скарбниця  ідей та традицій» та  отримали   перемогу.   Загальна   вартість   проекту   55065  гривень.                              

Проєкт передбачає створення етнокав’ярні  «Скарбниці ідей та традицій», щоб залучити до громадської активності жінок юного, молодого, старшого та похилого віку Ланчинської селищної ради. Підвищити рівень їхньої  самооцінки, створення мережі гуртків, які будуть розвивати інтерес до культурної спадщини  нашого народу, популяризації читання,  дискусійні зустрічі, майстер-класи для дівчат і жінок, що дасть змогу розкрити лідерський потенціал, бути активнішими в суспільному житті. Завдяки створенню належних умов  буде відбуватися поширення інформації учасницями  скарбниці  в  колі  їх  спілкування. 

    Для залучення мешканців громади  з 26 по 30 січня в приміщенні Ланчинської міської  бібліотеки для дорослих проходить “Тиждень ідей”  -  захід для залучення мешканців громади,  прийняття учасниць клубу.

     Учасники матимуть змогу ознайомитися з заходами проєкту та додати свої ідеї шляхом вільного спілкування. Після проводимо голосування щодо внесених ідей, більшістю додаємо до плану роботи.