Фото без опису

УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

Надвірнянського району   Івано-Франківської  області

_________________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

 

 

від  13 січня  2021 року № 4/02.1-05                                          селище  Ланчин     

Про функціональні повноваження

голови, заступників голови                                                                

 

          Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення виконання основних завдань Ланчинської селищної ради:

        1.Затвердити розподіл обов’язків між головою, заступниками голови, згідно з додатком 1.

        2.Установити, що:

        2.1.Заступники голови здійснюють свої функції та повноваження, визначені цим розпорядженням, і несуть персональну відповідальність за стан справ на дорученій їм ділянці роботи перед селищним головою Ланчинської селищної ради.

        2.2.У разі відсутності селищного голови його функції і повноваження виконує Іваночко М.С. - перший заступник селищного голови.

        2.3.У разі відсутності селищного голови, першого заступника селищного голови Іваночка М.С, їхні функції і повноваження виконує Голіней І.М.-заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

        2.4.У разі відсутності одного із заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, обов'язки виконує інший заступник.

        3.Контроль за виконання  розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

 

 Селищний   голова                                                           Надія  Данилюк

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

                                                                                                                          до розпорядження 

                                                                                                                          селищного голови

                                                                      від 13.01.2021р, №4/02.1-05                                                                                                                                             

 

Р О З П О Д І Л

обов’язків між селищними головою,  заступниками селищного голови  Ланчинської селищної ради

 

 селищний голова  Ланчинської селищної ради

ДАНИЛЮК  НАДІЯ   РОМАНІВНА

 

         Здійснює загальне керівництво діяльністю Ланчинської селищної ради, координує роботу заступників голови, секретаря селищної ради, керуючого справами виконавчого комітету.


         Вирішує основні питання взаємодії з центральними органами державної виконавчої влади, обласною та районною радами, обласною та районними державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування та їх виконавчими комітетами, асоціацією рад.


Веде питання:  фінансів; податкової роботи; кадрової політики; правоохоронної діяльності; забезпечення законності, прав і свобод громадян; міжнародних та зовнішньоекономічних відносин; режимно-секретної роботи, інвестиційної політики.

 

Керує діяльністю:  фінансового управління, відділу документообігу, кадрової, інформаційної та загально-організаційної роботи.

 

Координує діяльність: постійних депутатських комісій


Очолює:  сесію селищної ради, виконавчий комітет, комісію з питань захисту прав дитини; постійно діючу комісію з питань розгляду звернень громадян. Веде особистий прийом громадян.

 

 

 

 

 

 

Перший заступник  селищного голови Ланчинської селищної ради

ІВАНОЧКО МИХАЙЛО СТЕПАНОВИЧ

у разі відсутності голови Ланчинської селищної ради

виконує його обов'язки


Веде питання: фінансів, соціально-економічного розвитку, бюджету, регіонального розвитку; будівництва; містобудування і архітектури; житлово-комунального господарства; стратегічного планування і структурної перебудови господарського комплексу; статистики; районних програм; бюджетної, податкової, цінової політики; банківської справи; державного страхування, туризму; виставково-ярмаркової діяльності, охорони праці, державного майна і приватизації, газифікації населених пунктів, енергозбереження, дорожнього господарства, надзвичайних ситуацій.


Керує діяльністю:  служби у справах дітей, відділу центр надання адміністративних послуг, відділу економічного розвитку, фінансів та бухгалтерського обліку.

Координує діяльність: будівельних, житлово-комунальних організацій на території

 

постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

Забезпечує взаємодію: з департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА щодо формування інвестиційних проектів та програм, управлінням капітального будівництва РДА.

 

Очолює: комісію щодо прийняття рішення про призначення допомоги малозабезпеченим сім'ям, тендерний комітет Ланчинської селищної ради, конкурсну комісію на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування.

 

       Займається розглядом всіх питань, пов’язаних з господарською діяльністю ради та її виконавчого комітету. Веде особистий прийом громадян. За дорученням селищного голови розглядає заяви та звернення громадян та несе відповідальність за їх зміст та термін розгляду. Виконує за дорученням селищного голови або селищної ради інші питання, пов’язані з діяльністю виконавчого органу ради.

 

Заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Ланчинської селищної ради

ГОЛІНЕЙ   ІГОР   МИХАЙЛОВИЧ

Веде питання: використання та охорони земель, меліорації та водного господарства, паливно-енергетичного комплексу, промисловості, транспорту і зв?язку, торгівельного та побутового обслуговування населення, регуляторної політики та підприємництва, лісового і мисливського господарства, охорони довкілля, агропромислового розвитку, забезпечує організацію робіт щодо благоустрою, озеленення, охорони зелених насаджень, санітарного стану громади, координує роботу збирання, захоронення, побутових та інших відходів, відповідає за функціонування системи освітлення  громади, надання безоплатної правової допомоги

Керує діяльністю:  відділу землекористування, архітектури, ЖКГ, благоустрою території та аграрної політики  

Координує діяльність: 

постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства, екології, архітектури, сфери послуг і торгівлі

Забезпечує взаємодію: із відділом земельних ресурсів, управлінням екології та природніх ресурсів

  

       Веде особистий прийом громадян. За дорученням селищного голови розглядає заяви та звернення громадян та несе відповідальність за їх зміст та термін розгляду. Виконує за дорученням селищного голови або селищної ради інші питання, пов’язані з діяльністю виконавчого органу ради.

 

 

 

 

Заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Ланчинської селищної ради

МЕЛЬНИК  МИХАЙЛО  ВАСИЛЬОВИЧ

Веде питання: охорони здоров’я, освіти і науки, соціального захисту населення, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій, гендерної політики; фізкультури і спорту;  національних, міграційних питань і релігійних культів; інформаційно-аналітичної роботи і преси; правової освіти; паспортизації населення громади; ветеринарної медицини;

Керує діяльністю:  відділу освіти, культури, молоді та спорту, відділу соціальних послуг, правової та мобілізаційної роботи.

Координує діяльність: 

постійну комісію з питань освіти, культури, молоді, спорту, охорони здоров?я та соціального захисту населення, міжнародних та зовнішньоекономічних зв?язків

постійної комісії з законності, правопорядку, захисту прав людини, депутатської етики та регламенту

Забезпечує взаємодію: із правоохоронними органами, військовим комісаріатом, санітарно епідеміологічною службою.


Очолює: адміністративну комісію, комісію  для  вирішення спірних питань

з приводу суміжного землекористування

 

       Веде особистий прийом громадян. За дорученням селищного голови розглядає заяви та звернення громадян та несе відповідальність за їх зміст та термін розгляду. Виконує за дорученням селищного голови або селищної ради інші питання, пов’язані з діяльністю виконавчого органу ради.