Фото без опису

21 грудня 2020 року під головуванням селищного голови Надії Данилюк в Ланчинській селищній раді відбувся День депутата. Обранці громади попередньо розглянули матеріали чергової ІІІ сесії селищної ради, проведення якої передбачено 24 грудня. На чергову сесію виноситься більше десятка основних та додаткових питань. День депутата, як завжди, насичений, дискусійний і конструктивний. Обранці громади обговорили проекти рішень, які пропонуються на розгляд сесії та заслухали доповідачів по ключових питаннях. Питання, що рекомендуються для розгляду на третій сесії Ланчинської селищної ради:

1. Про внесення змін до найменування юридичної особи.

2. Про внесення змін до рішення сесії.

3. Про затвердження Положення про старосту, старост.

4. Про затвердження Протоколу постійної депутатської комісії з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій «Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік».

5. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку на 2021 рік.

6. Про затвердження селищного бюджету на 2021 рік.

7. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів.

8. Про внесення змін до Статуту Ланчинської селищної ради.

9. Про підтримку звернення до народного депутата.

10. Про затвердження Програми діяльності Надвірнянського міськрайонного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області з метою покращення профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на період 2021-2023 роки.

11. Про затвердження Програми профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, захисту прав і свобод громадян на території Ланчинської ОТГ Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.

12. Про підтримку звернення Калуської міської ради щодо недопущення підняття тарифу за транспортування газу.

13. Про план заходів на 2021 рік з відзначення в громаді державних, національних свят, вшанування пам’ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних діячів культури і мистецтва.

14. Земельні питання.

15. Різне.

Під час обговорення проєктів рішень кожен з депутатів селищної ради мав можливість подати пропозиції та зауваження. Розгляд матеріалів чергової ІІІ сесії продовжили на засіданнях постійних депутатських комісій.