Фото без опису

Шановні мешканці громади, шановні виборці, колеги по роботі, депутати.

Народна приказка говорить: всьому є свій початок  і кінець. Моя каденція, як голови громади, заступників і депутатів завершена.

Добре коли завершення є логічним, з власної волі…

Вдячний Богу, родині, команді та кожному з вас, хто був з нами у процесі організації та становленні нашої громади. Ми починали з нуля і Ланчинська громада заявила про себе на цілу Україну. Було не просто: у нас є успіхи та невдачі.

Дякую усім за розуміння та підтримку. Ці останні роки ми рухалися швидкими темпами. Ми оживили культуру, освіту, налагодили належне медичне обслуговування та рухали економічні процеси. На нашу зміну випали проблеми, такі як: пандемія-«Коронавірус» та паводок. З розумінням відношуся до проблеми паводків та настроїв людей. З прикрістю сприймаю той факт, що мої пропозиції не були прийняті високими чиновниками.

В історію ввійде приїзд Президента, премєр  міністра та інших Міністрів до Ланчина.

З власної ініціативи Ланчинська громада вийшла на міжнародний  рівень. Ми стали партнером програми «DOBRE»: Децентралізація приносить кращі результати та ефективність, яка фінансується Агенством США з міжнародного розвитку, реалізовано Швейцарський проект із облаштування та створення  ЦНАПу, підписано угоду про співпрацю з ГО «Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону «ФОРЗА», що фінансується Швецією.

За короткий період у 3 роки селище Ланчин стало не просто географічним центром громади, а стало містечко. Велику увагу приділено розвитку села: Добротів, Середній Майдан. Вперше започатковано напрямки розвитку туризму. Підписано угоду щодо туристичного розвитку між Ланчинською, Коломийською, Нижньовербізькою, Печеніжинською громадами. Підсилено та зміцнено матеріально-технічну базу установ освіти, охорони здоровя, клубних закладів. Для комунального господарства придбано сміттєвоз на базі автомобіля МАЗ, трактор, автопідйомник, автогрейдер, модульну помпу. Велику увагу приділено розвитку інфраструктури. Реалізовано великий проект щодо реконструкції центральної вулиці Незалежності із відновленням ливневої каналізації, облаштуванням тротуарів та установленням нового вуличного освітлення. Загалом за час каденції  побудовано 4 мости, капітально відремонтовано та встановлено 7 мостових переходів, освітлено 16 км комунальних доріг та вулиць.

Сьогодні це не звіт – це окремі штрихи розвитку та становлення нашої  громади.

Прошу вибачення кого можливо не почули,  не зрозуміли або не змогли допомогти.

Життя продовжується.  Я буду радіти новим успіхам громади, співпереживати за невдачі.

Здоровя вам та всіляких гараздів.

З повагою,    Володимир Попович