Фото без опису

       Бібліотека... Древня і вічно юна оселя людського розуму, це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Бібліотека – це величезний книжковий храм, джерело ідей, скарбниця думки, що освітлює стежку нам у майбутнє.

       Ряди книжкових полиць зберігають знання і віковий досвід людства, все життя Всесвіту зосереджено тут.

       Кожний з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення і щастя. Тут завжди зустрінеш людину, яка рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, втамувати спрагу думки, дати пораду – це бібліотекар, для якого, як і для багатьох читачів, бібліотека – величезна частка їхнього життя.

       Своє життя роботі в бібліотеках громади, зберігаючи диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу, присвятили: Попович Марія Іванівна, Дутчак Любов Василівна, Попович Наталія Михайлівна, Яремин Наталія Михайлівна, Демянчук Марія Василівна, Захарчук Галина Михайлівна, Микитишин Леся Степанівна, Христан Марія Михайлівна та Кухарчук Надія Василівна.

29 вересня - напередодні свята, Всеукраїнського дня бібліотек, в Ланчинській міській бібліотеці для дорослих пройшли бібліотечеі чаювання, на які завітали викладачі Ланчинської дитячої музичної школи, начальник відділу культури, спорту, туризму та зовнішніх зв’язків та постійні активні читачі. Присутні вітали працівників бібліотеки з їхнім професійним святом, а в кінці заходу викладачі музичної школи подарували пісню.