Повідомлення до населення області

щодо заходів з запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19

 

Шановні краяни!

 

Прослухайте інформацію управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

В Україні продовжує зростати кількість хворих на COVID-19. За даними Міністерства охорони здоров'я, останніми днями виявляється значне збільшення нових випадків коронавірусної хвороби, фіксуються антирекордні кількості хворих за добу. В зв'язку із поширенням хвороби уряд переглянув поділ регіонів за рівнями епідемічної небезпеки COVID-19.

За результатом оцінки епідемічних показників на території області, встановлено наступні рівні епідемічної небезпеки:

червоний – в містах Івано-Франківськ, Калуш та Коломия, Городенківському, Косівському та Тисменицькому районах;

помаранчевий – містах Болехів, Бурштин та Яремче, Богородчанському, Верховинському, Галицькому, Долинському, Калуському, Коломийському, Надвірнянському, Рогатинському, Рожятівському, Снятинському та Тлумацькому районах.

Такий стан епідемічної небезпеки змушує всіх мешканців та гостей області бути пильними та виконувати санітарно-гігієнічні норми і правила. Багато людей думає, що коронавірусна хвороба не є такою страшною. Але коли хвороба приходить у їхню сім’ю,  ставлення їх  до коронавірсної хвороби змінюється, бо стан здоров’я рідних значно погіршується і де інколи призводить до смерті.

Шановні краяни! Дотримуйтесь санітарно-гігієнічних норм та правил, щоб не допускати поширення небезпечного захворювання, та бережіть себе.

 

 

31.08.2020 р.