Фото без опису

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!
Сердечно вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою і вирушають у самостійне доросле життя.  Я твердо вірю, що вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни. Повсякчас пам’ятайте про те, що батьки, наставники, Вітчизна покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець. Щиро бажаю вам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. 

Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

В цей непростий час випробувань, які ми переживаємо через небезпеки котрі приносить нам COVID-19, хочу сказати спасибі матерям, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні нашій громаді, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави – це ви.

Бажаю усім міцного здоров'я, мирного неба над головою, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

 З повагою, селищний голова ОТГ Володимир Попович!