Фото без описуГоловне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  з метою запобігання поширенню захворювання на COVID-19 та надання методичної та практичної допомоги розробила ряд методичних рекомендацій.

 

А саме:


«Методичні рекомендації органам місцевого самоврядування, суб’єктам господарювання та громадянам по проведенню заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19»,


«Тимчасові рекомендації по організації роботи обсерватора для осіб, що прибули з епідемічно-неблагополучної території або є контактними по коронавірусній хворобі (COVID-19)»,


«Алгоритм дій для органів місцевого самоврядування при похованні померлих від коронавірусної хвороби (COVID-19)»

 

Дані рекомендації схвалені  та затверджені рішенням Регіональної  комісії ТЕБ і НС і направлені органам виконавчої влади та місцевого самоврядування для керівництва в роботі.